Teknik Direktörümüz Christoph Daum, ilk yarı kötü oynadıklarını, ikinci yarı dengeyi sağlayıp öne geçtiklerini, ardından Trabzonspor’un attığı gollerle dikkatlerinin dağıldığını söyledi.
Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Christoph Daum, "Öncelikle Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Gerçekten iyi oynadılar ve kazanmayı hak ettiler. Yürekten oynayarak güzel bir galibiyet aldılar. Şanlıurfa halkına da teşekkür etmek istiyorum. Burada yarattıkları ortam gerçekten muhteşemdi. Çok güzel bir atmosfer vardı ve futbolu güzelleştirdiler. İlk yarı maçta değildik. İlk yarı Trabzonspor biraz daha iyi olsaydı skoru 2-0 yapabilirdi. İkinci yarı dengeyi sağlayıp golü attık. Duran toptan bir gol geldi ve engel olamadık. Beraberlikten sonra özellikle ikinci golü yedikten sonra bütün dikkatimiz dağıldı. Maç 2-1 olunca istediğimiz gibi enerjimizi kullanamadık ve galibiyeti elde edemedik. Şimdi Fenerbahçe olarak gerçekten çok üzgünüz. Bu maçı çok kazanmak istiyorduk. İlk başta dinleneceğiz sonra da yolumuza devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki; en kısa sürede Takımım kendini yenileyecek ve hafta sonu oynayacağımız maç için hazır hale gelecek. Son haftalarda çok yıpratıcı maçlar oynadık o yüzden yorgun düşeceğiz. Emre’yi oyundan almamın sebebi, onu Ankaragücü’ne saklamak istediğim içindi" diye konuştu.