Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Seni Sevmek C.tesi Nis. 24, 2010 2:22 pm
SENİ SEVMEK; Yaşamış olduğum tüm acılara rağmen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hayata “Seni Affettim” demek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ve ona gülebilmek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Fırtınalı karanlık bir gecede[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Güneşin sıcağını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] parlaklığını görebilmektir.
Yakıcı ve insanı kör eden bir çölde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yıldızlardan esen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]insanı rahatlatan bir serinliği hissedebilmek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hoş bir yaz akşamında bülbüllerin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Güllere yaptığı ilan-ı aşkı anlayabilmektir.
Bir bahar sabahında esen rüzgarın sesini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Muhteşem bir müzik eseri olarak dinleyebilmek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Karlı ve soğuk bir kış gününde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kartopu oynayan çocukları sen diye seyredebilmektir.
Kalbimi hipodroma çeviren o tayın ayak sesine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] En sevdiğim şarkı gibi ritim tutabilmek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Seni bana verdiği için Allaha[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] BİNLERCE DEFA DUA EDİP ŞÜKREDEBİLMEKTİR
* Emine-YK *
Konu: Geri: Seni Sevmek C.tesi Nis. 24, 2010 5:16 pm