Birgün taksiye binen bir müşteri şoföre birşey sormak için arkadan şoförün omzuna hafifçe dokunur . O anda şöför çığlığı basar arabayı bir sağa bir sola savurmaya başlar bir süre sonra bir ağaca çarparak durur .
Bir daha asla böyle birşey yapmamasını söyler müşteriye . Müşteri şaşkındır ufacık bir dokunmanın onu o kadar korkutabileceğini tahmin edemediğini söyler . Şoför biraz daha sakinleştikten sonra müşteriye dönerek ; 'kusura bakmayın bu taksi şoförlüğündeki ilk günüm 20 yıldır cenaze arabası şoförlüğü yaptım da' der …
Bankaya yeni bir memur atanır . Genç memura bir masa verilir ve görev yerinin orası olduğu söylenir . Genç masasına oturur ama masada ne kalem ne kağıt ne bilgisayar birşey yoktur . Kendisiyle alay edildiğini düşünerek hemen hemen telefona sarılır ve bankanın dahili numaralarının kayıtlı olduğu rehberden depo memurluğunu arar . Telefonda karşısına çıkan adama başlar bağırmaya , ne Allah’ın cezası heriflersiniz be masamda bir kalem bile yok ne işe yararsınız siz diye ağzına geleni sayar .
Susunca telefonun diğer ucundaki kişi gayet sakin bir şekilde siz kiminle görüştüğünüzü biliyormusunuz der . Genç hayır kiminle diye alaycı bir şekilde yanıtlar . Ben bu bankanın müdürüyüm der karşıdaki ses . Genç yutkunur kısık bir sesle peki siz kiminle görüştüğünüzü biliyormusunuz efendim der . Hayır bilmiyorum der banka müdürü . Bunun üzerine genç , ohh çok şükür der ve telefonu kapatır .