Mesaj Sayısı : 652 Yaş : 46 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : YK TV Lakap : Psikopat'ıımm =) Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08
Konu: Sevmiyorum Seni,Sevemiyorum... Salı Mart 23, 2010 5:02 am
Sevmiyorum artık seni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sevemiyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içimden gelmiyor Bakmak zulüm gibi geliyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Keza dokunmak işkence bedenime Konuşmak yerine susmayı tercih ediyorum karşında Susarak anlatmaya çalışıyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Seni dinlemek istemediğimi Ama yok anlamıyorsun bir türlü Düşünemk zorluyor beni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Düşünmemek daha kolay Umursamıyorum artık seni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Umrumda değilsin açıkçası[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kusura bakma bunu bilmelisin Kutlamıcam doğum gününü Doğarken bana mı sordun sanki? İyi dileklerimi sunmıcam sana Zaten sunmaya ne gerek var ki? Bi kurtulabilsem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ah bi yakamı kurtarsam senden Kimbilir neler olacak Konuşamıyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hani derler ya konuşsa neler anlatacak İşte aynı durumdayım bende Gözlerimi oku diyorum sana Sense boş boş bakıyorsun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sanki içinden tavşan çıkacak Hayır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olmuyor senle Anlamalısın yürümüyor işte Şimdi beni birisi görse Yazık delirmiş derler Aynanın karşısında dert yanıyor kendine İşte böyleyim bende Sevemiyorum kendimi Gelmiyor içimden sevmek Ayrılmalıyım artık kendimden Ne dersin belkide en iyi çözüm ölmek
* Emine-YK *
Konu: Geri: Sevmiyorum Seni,Sevemiyorum... Salı Mart 30, 2010 2:10 am
bende diom bi sewgiliye sölüoo....derdi kendiymiş xD güzel qüsell beqendim sağol...eywallah..
ESRA YK
Mesaj Sayısı : 652 Yaş : 46 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : YK TV Lakap : Psikopat'ıımm =) Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08
Konu: Geri: Sevmiyorum Seni,Sevemiyorum... Çarş. Mart 31, 2010 1:05 am
Bende başta Öyle sanıyodum
* Emine-YK *
Konu: Geri: Sevmiyorum Seni,Sevemiyorum... Cuma Nis. 02, 2010 12:04 am
aynı seyleri düşünüokkkk... KADER hehe
ESRA YK