Ne içimde seni unutmak gibi bir his var..nede askimi körükleyen bir
rüzgar..ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm..nede görmeye dayanacak
kalbim var
Güller hep ellerinde açsin
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama dikenleri batmasin.Sevda hep seni bulsun
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ama seni yaralamasin.Mutluluk hep yüregine dolsun
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ama beni unutturmasin.
Aksami son bulan ufuklarda..günes damla damla erirken..hayatta kalan duygularimla..sana iki kelime söylüyorum..."SENI SEVIYORUM"
Ne seni unutacak kadar zaman geçecek..ne de geçen zaman seni unutmaya
yetecek..birakip gittim diye unuttum sanma...zaman alismayi ögretir
unutmayi ASLA
Kahvalti hazirladim sanada gönderiyorum
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] umut dolu omlet haslanmis sevgi bir dilim tutku
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]seni seviyorum reçeli ve birde yanlizlik demledim kaç sekerli olsun?
Ben seni Bir Kum Tanesine Adini Yazacak Kadar Degil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adini Yazacak Kadar Çok Seviyorum
Biz her ne kadar sosyetenin cilali taslarinda dans etmesini bilmesekte
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] soguk dolunayda seytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.
Sesini duyabilme umuduyla yasadigim hayat yüzünü göremedigim için çekilmez olsada sesini duyabildigim için yasamaya deger...
Depremle girdin gönlüme
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]fay hatti çizdin yüregime
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]artçilar hala devam etmekte
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz siddetinde.
Sen geçmisin herhangi bir yolsuz sevdasi diye aniyorsun beni oysa ne
yollar aradim o sevdaya ama bilmiyorsun çocuk bilmiyorsun...
Sevgi sevilen kisiye sunulan bir armagandir kabul edilmesi ya da geri
çevrilmesi önemli degil önemli olan sevginin sunulmus olmasidir.
Gölgeler düssede yüreginin üstüne günesini sakin söndürme
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] umut yoksa yarinlar uzak kalir insana
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] unutma Bir Sen Daha Yok Bu çııÖÖçşBir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmisim yüregime gizlice
Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acisi benimki idi önce sev sonra terket dediler