Mesaj Sayısı : 652 Yaş : 46 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : YK TV Lakap : Psikopat'ıımm =) Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08
Konu: Ne Gerek Vardı Yokluğuna C.tesi Mart 13, 2010 5:22 am
Öznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa...
Yalnızlığıma, ıssızlığıma sahip çıkmıştım onca kalabalığın arasında..
Korkularımdan korkmamayı öğreniyordum yavaş yavaş.
Hayallere düşlere sığınıp onlarla avunuyor, küçücük mutluluklara, hayata dair geçici heveslere sarılıp gülümseyebiliyordum.
Geride bırakmıştım bütün hüzünleri, ertelenmişleri, yaşanmışları, yarım kalmışları.. Yürüyordum ardıma bakmadan kendi yolumda. Geçmişin izleri bazen takılıyordu ayaklarıma bir yerlerde, ama ben aldırmadan yürüyordum işte..
Sevdaya dair hikayelerin noktasını koymuştu hayat yıllar öncesinde. Ben de çaresizce boyun eğmiştim ona.
Bence mutluydum ben kendi kendimle..
Hiç beklemediğim bir zamanda, ansızın çıktın yollarıma.
Yalan mıydın sen? Yalan.. Bunca ısıtabilir miydi ruhumu? Bunca işler miydi sevdanı yüreğime? Geçmişin izlerini silip, doldurabilir miydi yüreğimi böylesine?
Bilseydim dinler miydim seni? Geçmişimden koparıp, beni alıp gitmene, İzin verir miydim?
Görseydim, eğer sonunu görseydim, Başlamadan daha, orada dur derdim...
Bilseydim, eğer sonunu bilseydim, "Sevme bırak" derdim, "Sevme, uzak dur..."
Geldiğin gibi de gittin ansızın bir gün..
Sensizliğe alışmak daha zordu yalnızlığa alışmaktan.
Şimdi öznesi sensin cümlelerimin, yüklemleri yok...
Sensiz günüm zordu zaten, Bir de sen geldin üstüne.. Yokluklarım yetmezmiş gibi, Sen de eklendin üstüne...
Ben zaten bunları sen olmadan da yaşardım. Ne gerek vardı sana, sensiz de yalnız kalırdım. Ben zaten sen olmadan da ağlardım isteseydim eğer, Ne gerek vardı sana, ne gerek vardı yokluğuna...
* Emine-YK *
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna Paz Mart 14, 2010 5:02 am
vay kanqa süqermiş beaAhxD
ESRA YK
Mesaj Sayısı : 652 Yaş : 46 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : YK TV Lakap : Psikopat'ıımm =) Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna Perş. Mart 18, 2010 4:57 am
Rica ederim..Konuyu açanada bakmak Lazım
* Emine-YK *
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna C.tesi Mart 20, 2010 7:46 pm
zaten konu açana baktım..we bu kadaR GÜZEL OLACĞI AKLIMDAN GEÇMEDİİ....Bdende o yüzden bu kadar tepki gösterioree
ESRA YK
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna C.tesi Mart 20, 2010 8:08 pm
SaqoL Ama Zevksizlikte son noktayıda Koydun !
* Emine-YK *
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna Salı Mart 23, 2010 12:22 am
Zewksizlik??canım benim o senin iç zewksizliğin
ESRA YK
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna Salı Mart 23, 2010 4:23 am
KAN Çekiyo heralde
* Emine-YK *
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna Salı Mart 30, 2010 2:11 am
KANSIZLIKTA SON MODA hehe xP
ESRA YK
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna Çarş. Mart 31, 2010 1:03 am
Hehu bencede
Dj_Kriz
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna Paz Nis. 04, 2010 4:58 am
DuyqusaLa BaqLamışsın beaa :D
EywaLLah Kardeşim
ESRA YK
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna Paz Nis. 04, 2010 9:50 pm
Duygusallık Kanımızda var...
Dj_Kriz
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna Ptsi Nis. 05, 2010 3:30 am
Heyt Bee Şimdide Damara BaqLadın
* Emine-YK *
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna Ptsi Nis. 05, 2010 11:23 pm
aqa bu şiirede duyqusala baqlanıer beahhhh.....
ESRA YK
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna Cuma Nis. 09, 2010 3:33 am
Özel şiirler Bunlar
* Emine-YK *
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna C.tesi Nis. 10, 2010 8:31 pm
YANE...bu sitede olan herşey özelllll xD
ESRA YK
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna Paz Nis. 11, 2010 7:35 pm
İstisnalar hariçç
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna C.tesi Ağus. 06, 2011 4:31 am
Katılıyorum :D
ESRA YK
Konu: Geri: Ne Gerek Vardı Yokluğuna Ptsi Ağus. 08, 2011 2:57 am