♥ CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim
♥ Dilden sevmesini bilmeyiz bazıları gibi değiliz sevdik mi yürekten ölümüne severiz farkımız tarzımız ……. Serserisiyiz
♥ Wefasıs kullardan vefa bekleme kıymetsis bir kula satarlar seni!..
♥ Eger birgün gelir beni unutursan, bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos, cünkü kursunu beynimde….!!!
♥ Her Lafa Verİlecek Cevabim Vardir Fakat Bir Lafa Bakarim Laf Mi Diye Birde SÖylÜyene Bakarim Adam Mi Diye
♥ Yoldan biri geçti demin, Alayla bakıp serseri dedin, Bu kadar gururlu olma, O geçen serseri senin, Bir zamanlar ki sevdiğin, Bir düşün hak verirsin, O serseri dediğin, SENin ESERİN.
♥ Bizim kral olduğuz bir yerde kimse devlet kuramaz bizi devlet kurduğuz bir yerde kimse kral olamaz.
ESRA YK
Mesaj Sayısı : 652 Yaş : 46 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : YK TV Lakap : Psikopat'ıımm =) Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. C.tesi Şub. 27, 2010 5:24 am
♥ Eger birgün gelir beni unutursan, bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos, cünkü kursunu beynimde….!!!
Süperler..Sağolasın...
ben yazarımda süper olmaz mı
ESRA YK
Mesaj Sayısı : 652 Yaş : 46 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : YK TV Lakap : Psikopat'ıımm =) Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. Perş. Mart 04, 2010 6:45 am
Sormaa Sorma
* Emine-YK *
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. Paz Mart 07, 2010 7:16 pm
Tm....SoOrMaMMMM HiHiHiHi xD
ESRA YK
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. Çarş. Mart 10, 2010 4:15 am
Emine
* Emine-YK *
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. Perş. Mart 11, 2010 12:31 am
heeee xD BİŞE Mİ WARDI CNM
ESRA YK
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. Cuma Mart 12, 2010 6:01 am
yok
* Emine-YK *
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. Paz Mart 14, 2010 5:04 am
Hmm...xD oLuRSa SöLe olur mu canımmm xD Ben Hep burdaımmmm xD
ESRA YK
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. Perş. Mart 18, 2010 5:03 am
Hmm Hmm tm
* Emine-YK *
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. C.tesi Mart 20, 2010 7:53 pm
xD BAK RELAX OL HE...BANA ANLATABİLİRSİN DERDİNİ
ESRA YK
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. C.tesi Mart 20, 2010 8:14 pm
Derdim yok ki derman Bulayım
SaqoL Yinede.
* Emine-YK *
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. Salı Mart 23, 2010 12:23 am
amin canım hep beraber sağolalım bu arada derdin olursa burdayımmmm(Bak UNUTMA HEEEE xD )))
ESRA YK
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. Salı Mart 23, 2010 4:18 am
Konu konu olmaktan Çıktı
Dj_Kriz
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. Cuma Mart 26, 2010 8:16 pm
CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim
Her Lafa Verİlecek Cevabim Vardir Fakat Bir Lafa Bakarim Laf Mi Diye Birde SÖylÜyene Bakarim Adam Mi Diye
♥ Yoldan biri geçti demin, Alayla bakıp serseri dedin, Bu kadar gururlu olma, O geçen serseri senin, Bir zamanlar ki sevdiğin, Bir düşün hak verirsin, O serseri dediğin, SENin ESERİN.
BunLar qüzeLmiş
* Emine-YK *
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. Salı Mart 30, 2010 1:29 am
bise deil....teşekküre gereq yoqtu xP
ESRA YK
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. Çarş. Mart 31, 2010 1:06 am
Terbiyesiz
* Emine-YK *
Konu: Geri: SERSERİLERDEN AŞK SÖZLERİ!.. Cuma Nis. 02, 2010 12:06 am
aynen yaneee.... merwe ordamısın.......
ESRA YK