Ya konu açınca tekrar giriş yapman gerekiyor onu kaldırırmınız?
Mavi_Kiyamet
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: adminler bakarmısınız? Perş. Kas. 27, 2008 8:23 am
_YAraMAZ_ demiş ki:
Ya konu açınca tekrar giriş yapman gerekiyor onu kaldırırmınız?
Ben admin degiLim ama ben konu acinca tekrar giris yapmam gerekmiyordu...
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
neden acaba sen konu acarken baska sitelerdede bulunuyormusun yani bende önceden konu acinca felan baska bir sitede bulundugumda bende tekrar giris yapmaliydim...
Mavi_Kiyamet
neden acaba sen konu acarken baska sitelerdede bulunuyormusun yani bende önceden konu acinca felan baska bir sitede bulundugumda bende tekrar giris yapmaliydim...
yani demek istedigim bazen bu sitede giris yaptiysan ama biraz girmeyince buraya kendiliginden cikabiliyor :S
_YAraMAZ_
Konu: Geri: adminler bakarmısınız? Cuma Kas. 28, 2008 3:37 am
hmm tşk ederim
Mavi_Kiyamet
Konu: Geri: adminler bakarmısınız? C.tesi Ocak 03, 2009 8:59 am