Sustuk - En Geniş Kapsamlı Forum Sitesi | 2011'den ∞'a
Sen de Sustuk Ailesine Katılmak ve İçeriklerden Faydalanmak İstiyorsan Kayıt Ol Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin 693767
Sen de Sustuk Ailesine Katılmak ve İçeriklerden Faydalanmak İstiyorsan Kayıt Ol Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin 693767
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sustuk - En Geniş Kapsamlı Forum Sitesi | 2011'den ∞'a Hoşgeldiniz,

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapSakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin 4625
Sustuk'ça Sizlerle Büyümeye Hazır =)
Dost Sitemiz İsmail YK TV Adresine Tüm Sustuk'çuları Bekleriz ...

Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin

3 posters
YazarMesaj
Mavi_Kiyamet
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Mavi_Kiyamet

Kadın Mesaj Sayısı : 1054
İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK
Lakap : Cadiii
Ruh Haliniz : Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin Aciliua7
Takımı : Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin Galata101tc5

Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin Empty
MesajKonu: Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin   Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin EmptyCuma Kas. 07, 2008 10:08 am

Lütfen. Kullanmayın artık bu sözü. Başka bir şey deyin birbirinize onun yerine. Duygularınıza daha denk düşen bir şey... Benim aklıma gelmiyor ama siz bulursunuz. Ne de olsa sizin duygularınız...

''Seni seviyorum'' öyle ''Kendine iyi bak'' gibi bir söz değildir. Laf olsun diye söylenen...

Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde hakkını vereceksiniz.
Bir kere onu gerçekten seviyor olmanız lazım. Yani öyle dokununca geçiverecek arzularla falan karıştırmayacaksınız.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o biri en az tuttuğunuz takım kadar önemli olacak hayatınızda.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, bir saat eksik uyumayı göze alabileceksiniz onu daha çok görmek uğruna.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, elini tutmak da önemli olacak başka şeyler kadar.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ''Sevgilimsin'' de demiş olduğunuzu bileceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onu özleyecek, düşünecek, merak edeceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onun gözü telefonda (evet, cep telefonu çıktığından beri kulak değil gözler telefonda) aramanızı beklediğini unutmayacaksınız.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona sürprizler yapmayı, ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksınız da.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, şarkıdaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım, alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona sürprizler yapmayı, ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksınız da.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, şarkıdaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım, alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz.
Nasıl?
Çok mu zor?
Fazla mı zahmetli?
İnsanın birini sevip sevmediği tam da böyle belli oluyor arkadaşlar. Sevmeyince ''iş'' gibi geliyor bütün bu saydıklarım.
O zaman ''Seni seviyorum'' demeyeceksiniz. Bu kadar basit. Bir gün farkında olmadan bütün bunları yapıyor olduğunuzu görünceye kadar.
Şimdi ''Ne var bunda? Keşke herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' dese'' diye düşünenler olacaktır.
İyi. O zaman birbirini gerçekten sevenler yeni bir söz bulsunlar söyleyecek. ''Seni seviyorum'' orta malı olsun. Zaten oldu olacağı kadar
yarimsin
Üye
Üye
yarimsin

Kadın Mesaj Sayısı : 21

MesajKonu: Geri: Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin   Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin EmptyPerş. Nis. 29, 2010 6:59 am

kimseyi sevmeyin:(Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin 724106
* Emine-YK *
Admin
Admin
* Emine-YK *

Kadın Mesaj Sayısı : 1477
İş/Hobiler : YAPTIĞIM HERŞEY İŞİM....İÇİMDEN GELEN HERŞEY HOBİM...
Lakap : ---(((!!!SeNcE!!!)))---
Ruh Haliniz : Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin Canliau7
Takımı : Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin Fenerb111hw1

MesajKonu: Geri: Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin   Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin EmptyPerş. Nis. 29, 2010 11:31 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ''SeNi SeVİoReeeee'' Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin 649501 xD [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] harbi süper söledin haklısınnnn..tekrar belirttiqin için teşekkür...Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin 635487 Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin 635487

ß!Z! @YDINL@TTIqIN !Ç!N De T€$€KKURL€R... xD
http://www.haylazlar.catsboard.com

Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Seni Seviyorum
» ismail yk-seni ben kimseye vermem
» Seni ne kadarmi Seviyorum ??
» Seni Sevmek
» Seni Seven Her Ruh Uludur...