İSO KOLİK Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1088Yaş : 32Nerden : Bayrampaşaİş/Hobiler : Müzik DinlemekLakap : ..Zilli..Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08 Konu: Gülmekten Kopucaksınız........ Çarş. Haz. 25, 2008 10:48 pm ♥ OLM SENDE NE DERS CALISIYON,CEK KOPYANIN HASINI, CEKME KARNE YASINI... ♥ YAG BAKKALDA, UN CUVALDA, SEVGILIN SON DURAKTA... ♥ KARIN OLMAK ISTIYORUM KARIN, EY BENIM KARDAN ADAMIM... ♥ DOKTORUM SIGARADAN UZAK DURMAMI SOYLEDI, BEN DE BIR METRELIK BI AGIZLIK YAPTIRDIM... ♥ BIR KAZAN VARMIS. BU KAZAN COK IYI DANS EDIYORMUS. ACAIP ORYANTAL YAPIYORMUS. MUHTESEM KIVIRIYORMUS. BU KAZANA NE DENIR? IYI OYNAYAN KAZANSIN... ♥ KUSURA BAKMA BIRADER, SENI BIRINE BENZETTIM.OLABILIR, BABAM COK GEZERMIS... ♥ ABI BI SEN BAYARSIN BI DE CELAL BAYAR... ♥ SEN TERLEMISSINDIR, SANA TERLIK GETIRIYIM... ♥ ZORLA GUZELLIK OLMAZ, ESTETIKLE OLUR... ♥ DUN EVDE CANIM SIKILDI ,KAFAMA GORE TAKILAYIM DEDIM. TAMIRCIYE GIRMISIM. BIRAZ KAFAM BOZUKTU DA... ♥ BIZIM BIR TANIDIK VARDI,PARAYA PARA DEMEZDI, CUNKU "R" LERI SOYLEYEMEZDI...
* Emine-YK * Admin
Mesaj Sayısı : 1477Yaş : 29Nerden : [[[(!!CeWaTPa$a''DaN!!)]]]İş/Hobiler : YAPTIĞIM HERŞEY İŞİM....İÇİMDEN GELEN HERŞEY HOBİM...Lakap : ---(((!!!SeNcE!!!)))---Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 17/06/08 Konu: Geri: Gülmekten Kopucaksınız........ Perş. Haz. 26, 2008 5:58 pm üfff..süper bunlar...sağol zeynep..
Mesaj Sayısı : 1088Yaş : 32Nerden : Bayrampaşaİş/Hobiler : Müzik DinlemekLakap : ..Zilli..Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08unutamadım Üye
Mesaj Sayısı : 408Yaş : 30Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 23/06/08 Konu: Geri: Gülmekten Kopucaksınız........ Ptsi Tem. 07, 2008 6:04 am gerçekten çok komikmiş...
aysegulYK Üye
Mesaj Sayısı : 413Yaş : 31Nerden : Fransaİş/Hobiler : ogrenciLakap : ==>Ismail SapigiKayıt tarihi : 19/08/08 Konu: Geri: Gülmekten Kopucaksınız........ Perş. Ağus. 21, 2008 6:16 pm
şekerr_ Üye
Mesaj Sayısı : 38Yaş : 35Nerden : **önemi yok**İş/Hobiler : artık öğrenci :)Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 19/08/08 Konu: Geri: Gülmekten Kopucaksınız........ Cuma Ağus. 22, 2008 5:04 pm çok güzelmiş yaa eline sağlık
Mesaj Sayısı : 1088Yaş : 32Nerden : Bayrampaşaİş/Hobiler : Müzik DinlemekLakap : ..Zilli..Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08Mavi_Kiyamet Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1054Yaş : 33Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN)İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaKLakap : CadiiiRuh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08