Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Sevgi Nickleri C.tesi Kas. 01, 2008 7:46 am
Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki gülüşe, akan gözyaşlarıma, yalnızca sen layiksin.. Çünkü benim için çok özelsin aşkım..
Hasret kapımda nöbetler tutuyor.. Sevgilim uzak bir $ehirde gözlerim onu arıyor.. Bir ku$ olup gitsem a$sam $u enginleri varsam senin yanına öpsem doyasıya koklasam..
Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana özlemim, bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim, günaydın benim Her$eyim..
Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!
Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar…!
ßir İnsanın GösLERİ neLER ANlATIR ßİlİRMİSN Taßiki ßilemesSin eğer ßilSeydin Seni NE coq Sevdiğimi anLardn Ruhun Cıkmı$ ߀deninden $€yTanın eSiri oLMU$sUN Nerden anLadım ßiliyormusun Taßiki GösLerinden..!!!
Sevgiye Sınır.DostLuğa Fiat ßicmediq. Sevdayı Cepte DeğiL A$kı Yürekte arıyorum..!!
A$k BazEn A$kıN SuSKunLuGunDa Son HalKaSıDıR......
DudakLarın’Da A$kıN YankıSı var SevDan’a KapıLaN BiR KaLBiM var.. Beni Sana BağLayaN BüyüK üMiTLeRim var.. YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!!
İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur.
Korkma! Sakın sevmekten korkma.Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak ama öylesine zor ki kurşunu havada sevdayı sıcacık yürekte tutmak..
Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim…
Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!
Şafak vakti yağan bir çiğ tanesi kadar Masum,gün batımında denizlerden esen rüzgar kadar Çılgın ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar Özelsin
Zannetme gözlerim sana bakmaktan bıkacak,ölsem de ruhum hep seninle kalacak kapanırken gözlerim yaşama inan ki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak...
ağızımdan çıkacak söz olsan konuşmam gözümden akacak yaş olsan ağlamam...kalbime hapsettim seni hiç bir yere birakmam...!! !..Seni Ne Kadar Sevdiğimi Öğrenmek İstersen Vur Kır Kalbimi Kalbimden Akan Kan Yazacaktır Sana Olan Sevgimi..!
Gülmek İçin Mutlu Olmayı Bekleme Belki Mutluluk Gülüşünde Saklıdır Sakın Ağlıyım Deme Bilki Bir Yerlerde Senin Bir Tek Gülüşün İçin Yaşıyan Vardır
son sözünü yağmur altında söyleki göz yaşların belli olmasın...
dünyadaki en değerli hazinemsin
EN güzel A$k zo® olAndır..
**HaFtAlAr eLLeRiMdE UfAlAnIyOR, nE YaPsAm,Ne tUtSaM,NeReYe gİtSeM... bEn saNa mEcBuRuM SEn yOKsUn!**
Sewmek değil mesele,ÖNemli olan ONU taşıya BİLmE..
herbişeyim SENSİN dünyadaki en deerli hazinemsinn...
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: Sevgi Nickleri C.tesi Kas. 01, 2008 2:44 pm
Saol
Mavi_Kiyamet
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: Sevgi Nickleri Paz Kas. 02, 2008 10:51 am
İSO KOLİK demiş ki:
Saol
rica
aysegulYK
Konu: Geri: Sevgi Nickleri Paz Kas. 02, 2008 11:49 pm
Saol super nickler
Mavi_Kiyamet
Konu: Geri: Sevgi Nickleri Ptsi Kas. 03, 2008 1:46 am
aysegulYK demiş ki:
Saol super nickler
rica ederim
adaş_yk
Konu: Geri: Sevgi Nickleri Perş. Kas. 27, 2008 3:02 am