Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Süper Nickler.. Çarş. Haz. 25, 2008 10:16 pm
♥ Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin
♥ Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.
♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
♥ Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
♥ Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
♥ Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da... Kalbimin atdığı da bir gerçek, günün bitdiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
♥ Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.
unutamadım
Konu: Geri: Süper Nickler.. C.tesi Tem. 12, 2008 5:14 pm
sağol teşekürler zeynep
ESRA YK
Mesaj Sayısı : 652 Yaş : 46 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : YK TV Lakap : Psikopat'ıımm =) Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08
Konu: Geri: Süper Nickler.. Ptsi Tem. 14, 2008 12:17 am
♥ Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
İşte bu süperrrr
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: Süper Nickler.. Salı Tem. 15, 2008 6:33 pm
ewet
Rica ederim
unutamadım
Konu: Geri: Süper Nickler.. C.tesi Tem. 19, 2008 4:20 am
YİNE SÖYLÜYORUM GÜZEL
aysegulYK
Konu: Geri: Süper Nickler.. Çarş. Ağus. 20, 2008 5:56 pm
Super emegine saglik
şekerr_
Konu: Geri: Süper Nickler.. Perş. Ağus. 21, 2008 5:47 pm
teşekkürler süperler
yusuf yk
Konu: Geri: Süper Nickler.. Paz Ağus. 24, 2008 1:07 pm
teşekkürler zeynep...
İSO KOLİK
Konu: Geri: Süper Nickler.. C.tesi Ağus. 30, 2008 3:14 pm
önemli değil arkadaşlar
Mavi_Kiyamet
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: Süper Nickler.. Paz Eyl. 28, 2008 11:01 pm
Tsklerr ♥ Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin bu cok güzellll
adaş_yk
Konu: Geri: Süper Nickler.. Perş. Kas. 27, 2008 3:07 am
çoğ güzeller
asi yozgali
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 31 Nerden : ankara İş/Hobiler : müzik dinlemek Lakap : ASİ Kayıt tarihi : 01/01/09
Konu: Geri: Süper Nickler.. Perş. Ocak 01, 2009 4:01 pm
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı. bunu cok begendim ya cok güzel tşk
* Emine-YK *
Konu: Geri: Süper Nickler.. Perş. Mayıs 06, 2010 10:24 pm
saqol zeynep qüselmiş ..
İSO KOLİK
Konu: Geri: Süper Nickler.. Paz Haz. 06, 2010 4:16 pm