Bu şimdiye kadar bilgisayar illüzyonlarından en iyisi.Şimdi söylenenleri yapın.
1) Rahatla ve 35-30 saniye boyunca resimdeki dört küçük noktaya bak 2) Sonra yakınındaki duvara bak (düz, tek renkli herhangi bir zemin de olabilir) 3) Sonra daha açık renkte bir lekenin oluştuğunu fark edeceksin (yeterince uzun bak ama!) 4) Birkaç defa göz kırp ve lekenin içinde hangi şeklin çıktığını gör. 5) Ne görüyorsun? Ya da daha doğrusu KİMİ?
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: !!!GÖZ YANILMASI!!! Salı Kas. 25, 2008 12:21 am
ulen ne olduğunu bilmiyosunuz allah bilir hiç birşey görmemişsinizdir hemen saol naz tşk naz yalakasınızz başka birşey demiyorum
Mavi_Kiyamet
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: !!!GÖZ YANILMASI!!! Salı Kas. 25, 2008 9:26 am
alex demiş ki:
ulen ne olduğunu bilmiyosunuz allah bilir hiç birşey görmemişsinizdir hemen saol naz tşk naz yalakasınızz başka birşey demiyorum
ne dıyorsun be senın kafan basmamıssa bızım sucumuz ne dogru konus !! sınırımı bozma bır daha da kendını begenmısLık tasLama !!ve... 1. oLarak bıze dedıgın uLen sözünü gerı sana ıLave edıyorum !! 2. oLarak sen ne oLdugunu bILmıyorsan bızımde bıLmedıgımız anLamına geLmez 3. oLarak bırseyı görmeyen sensın asıL yaLaka da sana derLer bıze degıL ona göre konus !!
SEDA YK
Konu: Geri: !!!GÖZ YANILMASI!!! C.tesi Mart 28, 2009 8:56 pm
Tşkler
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: !!!GÖZ YANILMASI!!! Paz Ocak 31, 2010 10:09 pm