* Emine-YK * Admin
Mesaj Sayısı : 1477Yaş : 29Nerden : [[[(!!CeWaTPa$a''DaN!!)]]]İş/Hobiler : YAPTIĞIM HERŞEY İŞİM....İÇİMDEN GELEN HERŞEY HOBİM...Lakap : ---(((!!!SeNcE!!!)))---Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 17/06/08 Konu: Seninİçin.. Salı Tem. 15, 2008 2:43 pm Iste Haykiriyorum,, Senii Seviyorum,, Benii Hiic Birakma,, Bu Yalan Dunyada,, Hic Aklimdan Cikmiyorsun,, Biliyorum Sende Beni Seviyorsun,, Hic Bir Zaman Birakma Beni,, Tut Sikica Ellerimi,, Heryerde Senin Adin Yazili,, Bunlarin Hepsi Bende Sakli,, Senin Adin Kalbimin En Derin Yerinde,, Hic Atamam Onu Mezarda Bile,, Ben Batarken Bu Dunyadan,, Sen Cikarttin Beni Bu Acidan,, Senden Baska Neyim Var,, Soyle Sene Bana Yar,, Seni Dusundum zaman Gozlerim Doluyor,, Unutma Bu Kalp Seni Cok Seviyor,, Korkuyorum Sende Gidersin Diye,, Ama Hic Dusunmuyorum Bile,, Kalmistim Tek Basima,, Su Sahte Olan Dunyada,, Sen Geldin Yanima,, Sardin Beni Kollarinda,, Birakma Artik Benii,, Duy Su Kalbimin Sesini,, Her gece Dualarim Allah'ima,, Seni Getirsin Diye Yanima,, Iste Haykiriyorum,, Senii Seviyorum,, Benii Hiic Birakma,, Bu Yalan Dunyada,, Yazdim Bunlari En Derinden,, Kalbimin Tam Orta Yerinden,, Sen Yoksun Yanida Ama,, Kokun Hep Burnum Ucunda,, Soylesene Bana be Güzelim,, Senden Baska Kimi Sevebilirim,, Sensin Benim Yasama Sebebim,, Allahimdan Seninle Olmayi Dileriim, Sabah Oldu Aynaya Baktim,, Senii Nasil Sevdigimi Anladim,, Bu Gece'de Sen Geldin Aklima,, Gectiim Resminin Karsisina,, Iste Haykiriyorum,, Senii Seviyorum,, Benii Hiic Birakma,, Bu Yalan Dunyada
unutamadım Üye
Mesaj Sayısı : 408Yaş : 30Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 23/06/08 Konu: Geri: Seninİçin.. Cuma Tem. 25, 2008 12:42 am
İSO KOLİK Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1088Yaş : 32Nerden : Bayrampaşaİş/Hobiler : Müzik DinlemekLakap : ..Zilli..Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08Mavi_Kiyamet Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1054Yaş : 33Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN)İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaKLakap : CadiiiRuh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08 Konu: Geri: Seninİçin.. Paz Eyl. 28, 2008 10:05 pm Sevgi böyledir i$te... Paylasim tskler