Konu: Kızların Gözünde Ne Kadar Karizmatiksiniz... Salı Tem. 15, 2008 2:18 pm
teste başlayalım..... 1-kızlarla konuşurken ses tonunuz diğer erkek arkadaşlarınızla konuştuğunuzdan daha ince ve nazikse ---->kızların gözünde çok tatlı dilli naziksiniz demektir 2-restoran kafe yada okul kantininde eğer bulunduğunuz ortamdaki kızlara kendinize bişeyler ısmarlattıyosanız ----->kızların gözünde samimi ve sıcak kanlısınız
3-giyinme konusunda ful spor yada vucudunuz güzelse bady tarzında tişörtler giyerseniz ----->cool ve çekici olursunuz 4-takım elbise yada kösele aykkabı giyerseniz ------>hayatta konuşmam ben bu kroyla derler
5-dudaklarınız güzel ve çekiciyse --->kesin konuşurlar 6-"benim için önemli olan iç görünüş "derler --->bilki dış görünüşün için konuşuyo
7-parfümün ağar veya hafifse -->sakın yaklaşma çünkü kızlar tatlı kkokulardan hoşlanır!çikolata gibi 8-saçların kısaysa ve dikiyosan veya geriye tarıyosan --->kesin kızları etkilersin bunun nedenini bende bilmiyorum 9-sakal sitili önemli deildir -->çünkü kızlar genelde sakalsız erkeklerden hoşlanır valla arkadaşlar bu yazıyı okuyunca hak verdim çünkü bu yazının yanında donjuanın resmi vardı ve adam bunların hepsine uyuyomuş