Kadınları Sevdiği Renge Göre Tanıyalım...
+5 adaş_yk
Mavi_Kiyamet
İSO KOLİK
unutamadım
* Emine-YK *
9 posters
Yazar Mesaj * Emine-YK * Admin
Mesaj Sayısı : 1477Yaş : 29Nerden : [[[(!!CeWaTPa$a''DaN!!)]]]İş/Hobiler : YAPTIĞIM HERŞEY İŞİM....İÇİMDEN GELEN HERŞEY HOBİM...Lakap : ---(((!!!SeNcE!!!)))---Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 17/06/08 Konu: Kadınları Sevdiği Renge Göre Tanıyalım... Salı Tem. 15, 2008 2:15 pm BEYAZ:Beyaz rengi seven kadınlar,daha çok uysal olurlar ama ufak birşeyden bile mutlu olurlar. SİYAH:siyah rengi seven kadınlar daha çok karamsarlı ve bencillerdir hep kendilerini düşünürler. SARI:ARI rengi seven kadınlar dolaşmayı severler,aynı zamanda çocuksudurlar. KIRMIZI:Kırm ızı rengi seven kadınlar zekidirler,dolaşmayı severler. PEMBE: Pembe rengi seven kadınlar eğlenceyi severler aynı zamanda alışveriş yapmayı bayılırlar. MAVİ:Mavi rengi seven kadınlar arkadaşlarına çok düşkündür. YEŞİL:Yeşil rengi seven kadınlar ise daha çok ailelerine bağlıdır. TURUNCU:Turuncu rengini seven kadınlar hayatta hep kariyer yapmak isterler hem 1. olmak hep en üst seviyede olmak isterler. MOR:Aşkı severler erkek arkadaşlarına çok düşkündürler.
unutamadım Üye
Mesaj Sayısı : 408Yaş : 30Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 23/06/08 Konu: Geri: Kadınları Sevdiği Renge Göre Tanıyalım... Cuma Tem. 25, 2008 12:38 am
İSO KOLİK Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1088Yaş : 32Nerden : Bayrampaşaİş/Hobiler : Müzik DinlemekLakap : ..Zilli..Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08 Konu: Geri: Kadınları Sevdiği Renge Göre Tanıyalım... Cuma Tem. 25, 2008 12:55 pm
Mavi_Kiyamet Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1054Yaş : 33Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN)İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaKLakap : CadiiiRuh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08 adaş_yk Üye
Mesaj Sayısı : 120Yaş : 31Nerden : kayseridenİş/Hobiler : YILDIZLARA BAKMAK SÖNENE KADAR Lakap : kral_yinesensizTakımı : Kayıt tarihi : 17/11/08 Konu: Geri: Kadınları Sevdiği Renge Göre Tanıyalım... Salı Kas. 25, 2008 3:02 am vay
kopya için saol
Mavi_Kiyamet Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1054Yaş : 33Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN)İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaKLakap : CadiiiRuh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08 * Emine-YK * Admin
Mesaj Sayısı : 1477Yaş : 29Nerden : [[[(!!CeWaTPa$a''DaN!!)]]]İş/Hobiler : YAPTIĞIM HERŞEY İŞİM....İÇİMDEN GELEN HERŞEY HOBİM...Lakap : ---(((!!!SeNcE!!!)))---Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 17/06/08 Konu: Geri: Kadınları Sevdiği Renge Göre Tanıyalım... Perş. Şub. 19, 2009 8:39 pm ayyy.kendime inanmıyorum...erkek arkime düşkünmüyüm.peh..koptum yane...hiç de değil(rengim mor)
Dj_Kriz Üye
Mesaj Sayısı : 105Yaş : 28Nerden : D£S£M !N@NIRSINİş/Hobiler : ÖĞRENCİLakap : Dj_KrizRuh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 20/06/08 ESRA YK Ayın Üyesi
Mesaj Sayısı : 652Yaş : 46Nerden : Bayrampaşaİş/Hobiler : YK TVLakap : Psikopat'ıımm =)Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08 * Emine-YK * Admin
Mesaj Sayısı : 1477Yaş : 29Nerden : [[[(!!CeWaTPa$a''DaN!!)]]]İş/Hobiler : YAPTIĞIM HERŞEY İŞİM....İÇİMDEN GELEN HERŞEY HOBİM...Lakap : ---(((!!!SeNcE!!!)))---Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 17/06/08 Dj_Kriz Üye
Mesaj Sayısı : 105Yaş : 28Nerden : D£S£M !N@NIRSINİş/Hobiler : ÖĞRENCİLakap : Dj_KrizRuh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 20/06/08 * Emine-YK * Admin
Mesaj Sayısı : 1477Yaş : 29Nerden : [[[(!!CeWaTPa$a''DaN!!)]]]İş/Hobiler : YAPTIĞIM HERŞEY İŞİM....İÇİMDEN GELEN HERŞEY HOBİM...Lakap : ---(((!!!SeNcE!!!)))---Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 17/06/08 Konu: Geri: Kadınları Sevdiği Renge Göre Tanıyalım... Cuma Nis. 09, 2010 12:23 am yoq bebem qereq yoq..ben bana yakışan sözleri(en qüzel sözler) aldım...
ESRA YK Ayın Üyesi
Mesaj Sayısı : 652Yaş : 46Nerden : Bayrampaşaİş/Hobiler : YK TVLakap : Psikopat'ıımm =)Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08 Konu: Geri: Kadınları Sevdiği Renge Göre Tanıyalım... Cuma Nis. 09, 2010 3:55 am
* Emine-YK * Admin
Mesaj Sayısı : 1477Yaş : 29Nerden : [[[(!!CeWaTPa$a''DaN!!)]]]İş/Hobiler : YAPTIĞIM HERŞEY İŞİM....İÇİMDEN GELEN HERŞEY HOBİM...Lakap : ---(((!!!SeNcE!!!)))---Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 17/06/08 Konu: Geri: Kadınları Sevdiği Renge Göre Tanıyalım... C.tesi Nis. 10, 2010 8:41 pm hııı.. ozaman kalsın.....
BerKay
Mesaj Sayısı : 6Yaş : 31Kayıt tarihi : 24/04/10 Konu: Geri: Kadınları Sevdiği Renge Göre Tanıyalım... C.tesi Nis. 24, 2010 6:53 pm hmmm...öğrendiim iyi oldu ..saol paylaşım için...
deniz kurdu25
Mesaj Sayısı : 3Yaş : 39Kayıt tarihi : 29/04/10 Konu: Geri: Kadınları Sevdiği Renge Göre Tanıyalım... Perş. Nis. 29, 2010 6:41 am
* Emine-YK * Admin
Mesaj Sayısı : 1477Yaş : 29Nerden : [[[(!!CeWaTPa$a''DaN!!)]]]İş/Hobiler : YAPTIĞIM HERŞEY İŞİM....İÇİMDEN GELEN HERŞEY HOBİM...Lakap : ---(((!!!SeNcE!!!)))---Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 17/06/08 İSO KOLİK Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1088Yaş : 32Nerden : Bayrampaşaİş/Hobiler : Müzik DinlemekLakap : ..Zilli..Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08 Konu: Geri: Kadınları Sevdiği Renge Göre Tanıyalım... Çarş. Haz. 02, 2010 2:17 am TURUNCU:Turuncu rengini seven kadınlar hayatta hep kariyer yapmak isterler hem 1. olmak hep en üst seviyede olmak isterler. Bna Hç Uymuo
Kadınları Sevdiği Renge Göre Tanıyalım...