PKK'lı Teröristlerin 3 Alman Turisti Kaçırmasının Ardından Başlatılan Operasyonların Sağlıklı Yürütülmesi İçin Ağrı Dağı, İkinci Bir Emre Kadar Tırmanışlara Kapatıldı.
PKK’lı teröristlerin 3 Alman turisti kaçırmasının ardından başlatılan operasyonların sağlıklı yürütülmesi için Ağrı Dağı, ikinci bir emre kadar tırmanışlara kapatıldı. Arkadaşlarının kaçırılmasının ardından Büyük Ağrı Caddesi’ndeki Hotel Nuh’ta kalan 10 Alman turist, dün sabah saatlerinde gizlice Doğubayazıt’tan ayrıldı. Eylemin ardından turizm şirketleri, otel, rehber rezervasyonlarını iptal ettirmeye başladılar. Mehmetçik bildirdi İran vurdu Hakkári ve Başkale bölgesindeki Mor Dağlar’da 10 kişilik terörist grubu takip eden Mehmetçik, PKK’lıların İran topraklarına girmesi üzerine İran askerlerine bilgi verdi. İran askerleri Kelereş-Dustan bölgesinde kıstırdıkları PKK’lılardan 3’ünü öldürdü.
11.07.2008 02:16
unutamadım
Konu: Geri: Ağrı ya Çıkış Yasağı C.tesi Tem. 12, 2008 2:52 pm
sağol kankim2
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: Ağrı ya Çıkış Yasağı C.tesi Ağus. 30, 2008 2:59 pm
saol
{$!VAÆ$'LI_YK'CI}
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 32 Nerden : istanbul İş/Hobiler : ismail yk dinlemek nette takılmak arlarla sohbet Lakap : sivas'lı_yk_kolik!!! Kayıt tarihi : 20/07/08
Konu: Geri: Ağrı ya Çıkış Yasağı C.tesi Eyl. 06, 2008 7:04 pm
yaha şu teröristlere ne diyim alalh onların töbe töbe benim abim hakari çukurcada asker geçen yaralandı çok korktum ağladım ölcem sandım ama yani allahaşükür bişi olmadı şimdi düşünüyorum şehit olanların aileleri ne yapıo allah sabır versin
aysegulYK
Konu: Geri: Ağrı ya Çıkış Yasağı Salı Eyl. 23, 2008 12:39 am
Saol paylasim icin cnm
Mavi_Kiyamet
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: Ağrı ya Çıkış Yasağı Çarş. Ekim 01, 2008 4:21 am
Kürt oLdugum HaLde PkkLiLardan Nefret ediyorum Cünkü bnm dayimida öLdürmüsLerdi PkkLiLar :( :( KahroLsun Pkk cok üzüLüyorum BöyLe DurumLara :(
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: Ağrı ya Çıkış Yasağı Çarş. Kas. 05, 2008 1:34 am
saol
adaş_yk
Konu: Geri: Ağrı ya Çıkış Yasağı Ptsi Kas. 24, 2008 4:47 am
Mavi_Kiyamet demiş ki:
Kürt oLdugum HaLde PkkLiLardan Nefret ediyorum Cünkü bnm dayimida öLdürmüsLerdi PkkLiLar :( :( KahroLsun Pkk cok üzüLüyorum BöyLe DurumLara :(
HELAL OLSUN YEMİN EDERİM ONLARDA SİZİ KULLANARAK ADINIZI KİRLETİYOLAR ama ayrım gayrım yoğ hassım değiliz hısımız
Mavi_Kiyamet
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: Ağrı ya Çıkış Yasağı Ptsi Kas. 24, 2008 9:56 am
adaş_yk demiş ki:
Mavi_Kiyamet demiş ki:
Kürt oLdugum HaLde PkkLiLardan Nefret ediyorum Cünkü bnm dayimida öLdürmüsLerdi PkkLiLar KahroLsun Pkk cok üzüLüyorum BöyLe DurumLara
HELAL OLSUN YEMİN EDERİM ONLARDA SİZİ KULLANARAK ADINIZI KİRLETİYOLAR ama ayrım gayrım yoğ hassım değiliz hısımız
biliyorum evet haklisin
adaş_yk
Konu: Geri: Ağrı ya Çıkış Yasağı Salı Kas. 25, 2008 2:54 am
İSO KOLİK
Konu: Geri: Ağrı ya Çıkış Yasağı Paz Ocak 31, 2010 10:04 pm
Mavi_Kiyamet demiş ki:
Kürt oLdugum HaLde PkkLiLardan Nefret ediyorum Cünkü bnm dayimida öLdürmüsLerdi PkkLiLar KahroLsun Pkk cok üzüLüyorum BöyLe DurumLara