Konu: Böyle kahbedir dünya Ptsi Haz. 23, 2008 7:30 pm
Böyle Kahpedir Dünya
Söyle kaç yaşındasın dertlerin başındasın İstinasız her an geçmişi özlüyorsan Bilmem kaç yaşındasın gözlerin yaşlardasın İstisnasız her an yarını düşlüyorsan Yolculuk nereye neler uğruna ölmeye Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye
Hadi durma ağla ağla yaşlar kurur zamanla ağla Böyle kahpedir dünya son bulur kollarında Hadi durma ağla ağla yüzünü ıslatmasanda ağla Belki hepsi bir ruya son bulur kollarında.
Söyle kaç yaşındasın herkes kadar yalnızmısın İnce ince titremen soğuktan mı sanırsın Bilmem kaç yaşındasın herşeyin farkındasın Acılar biriktirip damla damla harcarsın Yolculuk nereye kimler uğruna ölmeye Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye
Hadi durma ağla ağla yaşlar kurur zamanla ağla Böyle kahpedir dünya son bulur kollarında Hadi durma ağla ağla yüzünü ıslatmasanda ağla Belki hepsi bir ruya son bulur kollarında Hadi durma ağla ağla böyle kahpedir dünya
Söyle kaç yaşındasın dertlerin başındasın İstisnasız her an geçmişi özlüyorsan Hadi durma ağla ağla yaşlar kurur zamanla ağla Böyle kahpedir dünya...
En son unutamadım tarafından C.tesi Tem. 12, 2008 5:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
* Emine-YK *
Konu: Geri: Böyle kahbedir dünya Çarş. Haz. 25, 2008 8:47 pm
sağol cnm
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: Böyle kahbedir dünya Cuma Haz. 27, 2008 3:26 am
şarkı güzelmiş
saol cnm
ESRA YK
Mesaj Sayısı : 652 Yaş : 46 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : YK TV Lakap : Psikopat'ıımm =) Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08
Konu: Geri: Böyle kahbedir dünya Cuma Tem. 04, 2008 1:49 pm
Saolllllllllllllllllllllll
unutamadım
Konu: Geri: Böyle kahbedir dünya C.tesi Tem. 12, 2008 5:36 pm
önemli değil arkadaşlar
Mavi_Kiyamet
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: Böyle kahbedir dünya Cuma Ekim 17, 2008 11:01 am
sagoL PayLasim icin GüzeL $arKiymi$
esmer seni seviyor
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 32 Nerden : Adana Lakap : esmerim Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 18/10/08
Konu: Geri: Böyle kahbedir dünya C.tesi Ekim 18, 2008 4:13 pm
Teşekkürler....
yarimsin
Konu: Geri: Böyle kahbedir dünya Perş. Nis. 29, 2010 7:03 am
şarkı tam beni anlatıyo
* Emine-YK *
Konu: Geri: Böyle kahbedir dünya Perş. Mayıs 06, 2010 1:30 am
hiç beni anlatmeyour
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: Böyle kahbedir dünya Paz Haz. 06, 2010 4:07 pm
Beni de Hiç Anlatmıo Ama Şarkı GüzeLlL
ESRA YK
Mesaj Sayısı : 652 Yaş : 46 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : YK TV Lakap : Psikopat'ıımm =) Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08
Konu: Geri: Böyle kahbedir dünya Salı Haz. 08, 2010 4:27 am