Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Evrad-ı Kudsiye.. Çarş. Tem. 02, 2008 1:03 am
1.Allah'ım! Sen bütün varlıkların gerçek Meliki'sin; varlıklara hayat veren Hay'sın; varlıkları ayakta tutan Kayyum'sun; varlıkların dayandıkları tek gerçek Hak'sın; razı olacağın şeyleri bildiren Mubin'sin.
2.Öyle ki, Senden başka hiçbir ilah yoktur. Sen benim Rabbimsin, zira beni sen yarattın. Ben ise senin kulunum. Sana verdiğim söze ve vaadime gücüm yettiği kadar bağlıyım yaptığım kötülüklerin şerrinden sana sığınırım. Üzerimdeki nimetin olan iyilik ve sevaplarımla huzuruna geliyor ve günahlarımla birlikte sana dönüyorum. Günahlarımı affet, çünkü günahları bağışlayan başka kimse yok, ancak sen varsın, ey günahı bağışlayan Gaffar ve Gafur!
3.Allah kusurlardan münezzehtir. Minnetler Allah'a aittir. Allah'tan başka hiçbir ilah yoktur. Allah yüceler yücesidir. Menfi hal ve tavırlardan bizi kurtaracak kudret ancak Allah'ın kudretidir.
* Emine-YK *
Konu: Geri: Evrad-ı Kudsiye.. C.tesi Tem. 05, 2008 2:51 am
paylaşımiçin sağolll
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: Evrad-ı Kudsiye.. C.tesi Ekim 25, 2008 11:34 pm