Derdi olana derman arıyoruz..Sohbet bunun neresindeee : :yüz: : :
içinde.....ama görüyoruz ki dertleri yok esra.....derdsi olan konuşsun..neden bu kadar abartılıyor...anlamıyorum..sende sussan iyi olur..
MUSTAFA YK
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 36 Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 20/08/08
Konu: Geri: Dertliyim Bea....... Çarş. Ağus. 20, 2008 11:48 am
benim tek derdim yıldız ve esra nedense bir türlü yıldızımız barışmıyo fanboard nette sebepsizce banlanıyorum ama ben pes etmiyorum çünkü uzun zamandır sitede üyeyim ve vaz geçemiyorum gerçekten herkezi çok seviyorum biz bir aile gibi olduk bilmiyorum diğer arkadaşlarım benim gibimi düşünüyor ama benim hissettiklerim bu ve ben çok üzülüyorum..
ESRA YK
Mesaj Sayısı : 652 Yaş : 46 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : YK TV Lakap : Psikopat'ıımm =) Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08
bu derde derman yok ismailykfanboard.net sitesindeki fatih artık aramızda değil öldü
ESRA YK
Mesaj Sayısı : 652 Yaş : 46 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : YK TV Lakap : Psikopat'ıımm =) Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08
Konu: Geri: Dertliyim Bea....... Ptsi Ağus. 25, 2008 2:05 am
Hayır İrem Ölmedi...
İnş. Gelicek
Mavi_Kiyamet
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: Dertliyim Bea....... Ptsi Eyl. 29, 2008 9:56 am
Ben derdimi anlatsam uzun olur bide kimse derdime derman olamaz off offf :(
aysegulYK
Konu: Geri: Dertliyim Bea....... C.tesi Ekim 04, 2008 9:28 pm
Benim derdim yok allaha sukurr
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
derdin ne kız ben derman bulurum
Mavi_Kiyamet
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
derdin ne kız ben derman bulurum
olamazsin ki ada$im :(
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: Dertliyim Bea....... Salı Kas. 04, 2008 1:03 am
neden :(
Mavi_Kiyamet
Konu: Geri: Dertliyim Bea....... Salı Kas. 11, 2008 7:40 am
İSO KOLİK demiş ki:
neden :(
uzun mesele adasim keske olabilsen :(
_YAraMAZ_
Konu: Geri: Dertliyim Bea....... Perş. Kas. 27, 2008 2:06 am