yine zifiri karanlıklar içinde bir gece yine hüzün yanı başımda sessizce hasrette var üstelik derinlerde acıtıyor canımı gelmediğin her gece duymak istediğim sadece bir kaç cümle ben ile başlayan sen ile biten içinden seni seviyorumlar geçen...
yanlızlık acıdır can yakar Çevremde canım yanarken sessiz duranlar Canım acımazken hiç bulunmasınlar...
Gittinde sanki iyimi ettin Yüreğime Hasret tohumları ektin Gel demeye dilim varmıyor Giderken yüreğimi çok incittin Korkuyorum gelir tekrar gidersin diye Razı olmak zorundayım seni uzaktan sevmeye...
En çok güvendiklerim değilmiydi beni en derinden yaralayan... Neden hala bu kadar güveniyorum ki insanoğluna, Yüreğime aldığım Derin Darbeler, yetmedimi hala...
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: Benden 2.... Cuma Ekim 03, 2008 8:11 pm
Hepsi 1birinden GüzeLLer En Güzelide Bu yanlızlık acıdır can yakar Çevremde canım yanarken sessiz duranlar Canım acımazken hiç bulunmasınlar...