* Emine-YK * Admin
Mesaj Sayısı : 1477Yaş : 29Nerden : [[[(!!CeWaTPa$a''DaN!!)]]]İş/Hobiler : YAPTIĞIM HERŞEY İŞİM....İÇİMDEN GELEN HERŞEY HOBİM...Lakap : ---(((!!!SeNcE!!!)))---Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 17/06/08 Konu: Ölünün Odası... Cuma Haz. 27, 2008 7:47 pm Bir oda, yerde bir mum, perdeler indirilmiş; Yerde çıplak bir gömlek, korkusundan dirilmiş. Sütbeyaz duvarlarda, çivilerin gölgesi; Artık ne bir çıtırtı, ne de bir ayak sesi... Yatıyor yatağında, dimdik, upuzun, ölü; Üstü, boynuna kadar bir çarsafla örtülü. Bezin üstünde, ayak parmaklarının izi; Mum alevinden sarı, baygın ve donuk benzi. Son nefesle göğsü boş, eli uzanmış yana; Gözleri renkli bir cam, mıhlı ahşap tavana. Sarkık dudaklarının ucunda bir çizgi var; Küçük bir çizgi, küçük, titreyen bir ân kadar. Sarkık dudaklarında asılı titrek bir ân; Belli ki, birdenbire gitmiş çırpınamadan. Bu benim kendi ölüm, bu benim kendi ölüm; Bana geldiği zaman, böyle gelecek ölüm… Necip Fazıl Kısakürek
Mavi_Kiyamet Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1054Yaş : 33Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN)İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaKLakap : CadiiiRuh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08 Konu: Geri: Ölünün Odası... Çarş. Ekim 01, 2008 3:58 am SagoL PayLa$im iCin
* Emine-YK * Admin
Mesaj Sayısı : 1477Yaş : 29Nerden : [[[(!!CeWaTPa$a''DaN!!)]]]İş/Hobiler : YAPTIĞIM HERŞEY İŞİM....İÇİMDEN GELEN HERŞEY HOBİM...Lakap : ---(((!!!SeNcE!!!)))---Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 17/06/08 Konu: Geri: Ölünün Odası... Çarş. Ekim 01, 2008 4:53 pm