*Hamilelik 9 aydan 4 aya indirilecek. <li> *Bütün şahinler mercedes görünümünde olacak.</li><li> *Avrupa Birliği bize girecek.</li><li> *Tülinle Caner evlendirilecek.</li><li> *Hayat bayram olacak.</li><li> ...*Halkı cumhurbaşkanı seçecek.</li><li> *Beslenen karga, gözü oymadan devlet tarafından vurulacak.</li><li> *Dolardan, 6 sıfır atılacak.</li><li> *Denizlispor, ligden hiç düşmeyecek.</li><li> *Tüm köylere trafik lambası konulacak.</li><li> *Eşek, sudan koşarak gelecek.</li><li> *Çitlediğiniz çekirdeklerin hiçbiri acı çıkmayacak.</li><li> *Denizliye Deniz gelecek.</li><li> *Beyazlar daha beyaz, renkliler ilk günkü gibi pırıl pırıl olacak.</li><li> *İftar vakti, en erken Denizliye gelecek.</li><li> *Matematik dersleri kolaylaştırılacak, tüm denklemler birinci dereceden bir bilinmeyenli olacak.</li><li> *Basamakta durulacak, otomatik kapı çarpmayacak.</li><li> *Erkeklerde çocuk doğurabilecek.</li><li> *El elin eşeğini türkü çağırarak aramayacak.</li><li> *Yalandan kim ölmüş, lafı kaldırılacak.</li><li> *Sadece çarşamba günleri çalışılacak.</li><li> *Rio karnavalı, Türkiyede düzenlenecek.</li><li> *3 korner, 1 penaltı olacak.</li><li> *Parti liderleri geri gelmemek üzere Antartikaya gönderilecek.</li><li> *Sakızlar kaybolmayacak.</li><li> *Kızların, ''Biz arkadaşız'' demesi yasaklanacak.</li><li> *Düğünlerde zorla halaya kaldırmak yasaklanacak.</li><li> *Neşenin kepek sorununa müdahale edilecek.</li><li> *Arabayı yıkattığınız gün, yağmur yağmayacak.</li><li> *Dışardan alınan borçlar inkar edilecek.</li><li> *Fenerin Avrupa maçları oynanmadan mağlup sayılacak.</li><li> *Sigara, zararsız olacak.</li><li> *Tüm vatandaşlarımız, istedikleri ideal kilolarına ulaşacaklar.</li><li> *Eve tellak gelecek, her hafta vatandaşın sırtını keseleyecek.</li><li> *Tuttuğunuz altın olacak.</li><li> *Size sarı laleler alacağım, çiçek pazarından.</li><li> *Yazlar ılık ve yağışlı, kışlar kurak olacak.</li><li> *Günler 28 saat olacak. Artık, 4 saat fazla uyunacak.</li><li> YAPTIM OLACAK </li>
Ebru Aydın
Konu: Geri: Yaptım OLACAK ! Ptsi Ağus. 15, 2011 6:03 am
*Fenerin Avrupa maçları oynanmadan mağlup sayılacak.
Hösssssttttttt!!! (:
* Emine-YK *
Konu: Geri: Yaptım OLACAK ! Salı Ağus. 16, 2011 3:30 am