Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Ne Güzel Sözler Yaaa Perş. Haz. 26, 2008 7:23 pm
Aşkın Ateşi Düşmez.
Aşkımla oynama gıdıklanırım..
Aşkımızın Suya Düşücegini Bilseydim Balık Olurdum.
Aşk yenirken tatlı, fakat yutulduktan sonra acı bir meyvedir.. hele hazmedilmesi insanın anasını ağlatır.
Aşkın Gözü Kördür Ama Kulağı Sağır Degildir.
Aşkın Gözü Kör Olabilir Ama, Kıskançlık Gereğinden Fazla Görür..
Aşkın Gözü Görme Engellidir.
Aşkın Gözü Aç, Sözü Tokdur.
Aşkın Esası Saz, Belası Naz, Hayrı Az, Neması Haz, Gıdası Saz, Sefası Bir Yazdır..
Aşkın Bulunduğu yerde yalnızca Neşe Hüküm Sürer..
Aşkın Bir Adı Hüzünse öbür Adıda Mutluluktur. Yarısı Zorluksa, Diğer Yarısıda Rahat bir soluktur...
Aşkın Ateşi Hayatı Tutuşdurur..
Mavi_Kiyamet
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: Ne Güzel Sözler Yaaa Ptsi Eyl. 29, 2008 5:16 am
Tskler PayLa$im icin
ESRA YK
Mesaj Sayısı : 652 Yaş : 46 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : YK TV Lakap : Psikopat'ıımm =) Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08
Konu: Geri: Ne Güzel Sözler Yaaa Cuma Ara. 11, 2009 4:10 am
İyi iyi
* Emine-YK *
Konu: Geri: Ne Güzel Sözler Yaaa Cuma Ara. 25, 2009 1:02 am
bu aşkında bir sürü özelliği var yawwww.....hepsi aşk....
ESRA YK
Mesaj Sayısı : 652 Yaş : 46 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : YK TV Lakap : Psikopat'ıımm =) Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 22/06/08
Konu: Geri: Ne Güzel Sözler Yaaa Paz Ara. 27, 2009 9:15 pm
Bencede Aşkın çok özelliği var Emine [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
* Emine-YK *
Konu: Geri: Ne Güzel Sözler Yaaa Paz Ara. 27, 2009 11:48 pm
ESRA YK demiş ki:
Bencede Aşkın çok özelliği var Emine [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ha ha haaaa çok güldüm esraaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] allah aşkına çok güldürdün beni ii miiii
ESRA YK
Konu: Geri: Ne Güzel Sözler Yaaa Paz Ocak 10, 2010 1:26 am