Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Güzel Sözler.. Perş. Haz. 26, 2008 7:22 pm
Alev Alev yanan Bu kalbim Aşkınla Olur bedenime Dermanım Sensiz Bu Can için Olmazki yarın gel benim iLk Baharım gel benim iLk baharım
Sensizlik Olurmu Bu Dünyada Mesken, hep resmin Elimde Oldum Adem Senin Gibi Dilbere Yoktur Kelimeme tek Hecem var Kaşında Sana hediyem Seni Seviyorum Birtanem.
Çayımı içerim geceleri Sensiz Müzigimi Sessizce Dinlerim Kısmetsiz Bahtıma Doğ Güneş Gibi Senin için Oluyorum Deli Ver elini Götür Beni Sevgilim..
Ne Uzaklık Hasretime Çaare Oldu Ne Hastalık yarama Merhem Oldu, tek İSteğim Seninle olmaktı, öLürsem Ne Hastalıkdan Ne Dert yarasından öLürüm, Ölürsem Sensiz Olduğuum için Ölürüm Gülüm
Bir Gülün kokusunda Buldum Aşkı O Gülü Sakladım Şarkılarda Kokladım Aşkı Kokusunu Unutmadım Gülün Sensiz Olamamki Gülüm...
her insan Sever Elbet Sevmek Değildir Marifet Severken Ağlamak Değildir Sevmek Senin Sevilenin yanında Gözlerine Bakıp Seni Seviyorum Diyebilmektir Sevmek
Aşk nedir Sence? 2 insanın Karşılıklı Sevmesimi? Yoksa Seni Seviyorum Demesimi? Aşk Demek Delikanlı gibi Severek Aşkına Shaip Çıkmaktır Aşkı Eğlence Değil Aşkı Ömrüne Katmaktır..
Kısmetimsin Ceylan Gözlüm hecelerimsin Sensiz Olan Günlerimde hayatıma Kimse Girmesin, Seni Sevdiğim Gün yeniden Doğdum Sensiz Olduğum Gün Ölürüm ben Ölürüm Sevgilim..
Yazılar Nekadar Sevgi Sözcüğü Anlatırsa Anlatsın inanma gel Başını koy Göğsüme Kalbim Anlatsın Aşkı Sana Birtanem..
Delice Sevmek Güzele Güzel Demek Aşkın şarabını içmek işte budur Seni Sevmek bebeğim.
Bir Güzel Söze Aldanma Güzelim her Seni Seviyorum Diyene Kulak verme Seni Seven 1 Kişidir oda benim her Güzel Sözle peşinden gelmiyorum her Güzel Günümle Seni yaşıyorum..
unutamadım
Konu: Geri: Güzel Sözler.. Perş. Ağus. 14, 2008 6:04 am
teşekürler
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: Güzel Sözler.. Salı Eyl. 09, 2008 6:57 pm
bişey deil
Mavi_Kiyamet
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: Güzel Sözler.. Ptsi Eyl. 29, 2008 5:29 am