Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Süper Sözler.. Perş. Haz. 26, 2008 7:22 pm
Yollarım vardır Seninle Bir ömür Boyu Gidicegim ve Sonlarım vardır Seninle Birlikte Biticek ömrümü Senin için Bu yollara Dökücek..
genç Kız, kendisine Aşk Olan Erkeğe Sorar ;
Sevgilim benimle Saat Arasında Ne Fark Var Der,
genç Adam DüşünMeden Cvp Verir,
Saat Zamanı Gösterir, Senin yanında Zaman Unutulur...
Gözlerinde Buldum kendimi Sözlerinde yeniden Doğdum Gülüm Sana Olan Sevgi Burda başla Cenette Devam Eder Sevgilim..
Hani hani bazen Unuturuz Maziilerimizi yada Unutmak isteriz geçmişimizi ben Seni hep Geçmişimde hayal Ettim gelecegimde ömrüme ekledim Aşkım...
Bir Güzel Söz Söyledim Sana kalbim yeniden Alevlendi bakışlarınla Sen Benim Kadınım Sen beniM gelinimSin Bu Aşkın Sonsuz Meleğisin!
yalnızlığı Çekerek Gördüm Sensizlik Bitine Kadar çektim Gurbet elde tek Sözüm oldun Aşkım, Seni Seviyorum Derken Damarlarımdaki kan Durur kalbim Şok geçirir beynim uyuşur Güzelliğin karşısında
yeni Aşklara Başlamak için geç kaldım Seni Sende yaşarken Seni nasıl kaybettim Aşkım, gel Bir Umut ol kalbime yeniden yaşamak için Daha geç kalamdım
Mavi_Kiyamet
Mesaj Sayısı : 1054 Yaş : 33 Nerden : IsViCrE yani(CeheNNeMMdeN) İş/Hobiler : Basketbol oYnamaq,$iir YazmaK Lakap : Cadiii Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 16/09/08
Konu: Geri: Süper Sözler.. Ptsi Eyl. 29, 2008 5:12 am
Cok GüzeLLeRmi$
İSO KOLİK
Mesaj Sayısı : 1088 Yaş : 32 Nerden : Bayrampaşa İş/Hobiler : Müzik Dinlemek Lakap : ..Zilli.. Ruh Haliniz : Takımı : Kayıt tarihi : 25/06/08
Konu: Geri: Süper Sözler.. C.tesi Kas. 01, 2008 2:45 pm